Bedrijf

dscn0086.jpg

Waarom kiezen voor AlterElectra?

Zonnepanelen hebben een levensverwachting van 30 tot 40 Jaar en zijn voorzien van een opbrengstgarantie tot 20 jaar . Daarom is het aangeraden om met een betrouwbare installateur te werken, die werkt met de beste producten. Het installeren van een fotovoltaïsche installatie vraagt tevens een gedegen technische kennis van dakwerken en elektrotechniek. Deze expertise vindt u bij AlterElectra.

Gekwalificeerd en ervaren personeel

AlterElectra werkt met gekwalificeerde dakwerkers en electriciens. Alterelectra is ontstaan uit een dakwerkersbedrijf opgestart in 1975. Wij garanderen u een vlekkeloze installatie waar met veel zorg wordt omgegaan met uw dak. Voor ons is het vanzelfsprekend u de waterdichtheid van uw dak te garanderen.

Voor het opmaken van de offerte wordt steeds een plaatsbezoek georganiseerd. De offerte wordt opgemaakt met goed opgeleide mensen, zowel theoretisch als op de werven. AlterElectra heeft ingenieurskennis in huis, voor de gedetailleerde berekeningen.
Dieter De Schuymer (burgerlijk ingenieur electrotechniek) is de zaakvoerder van AlterElectra.

Enkel verkoop van kwaliteit

AlterElectra is invoerder van Kyocera panelen en SMA omvormers. Wij verkiezen te werken met bedrijven die sinds lange tijd hun betrouwbaarheid en duurzaamheid hebben aangetoond. Zo kunnen wij ook op lange termijn klantentevredenheid garanderen.

AlterElectra begeleidt u van begin tot einde

AlterElectra biedt een totaaloplossing van A tot Z, waarbij enkel gewerkt wordt met de beste producten. Via onze eigen plaatsingsdienst, kunnen we niet enkel zorgen voor een perfecte afwerking van de installatie, maar u ook een betere garantie op waterdichtheid geven en een betere service na verkoop. Wij verzorgen alle technische en administratieve begeleiding en plaatsen voor u de installatie.

IMG_2733.JPG

AlterElectra BVBA
Karreweg 102
9800 Deinze

Telefoon : 09.220.35.61
Fax : 09.328.62.19

info@alterelectra.com

Maak een afspraak

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod, aarzel niet ons te contacteren. Een demo-installatie kan worden bezocht op zaterdagen, na het maken van een afspraak.

Kwaliteit

Kom meer te weten over onze kwaliteitsmerken.

  • kyocera-small.png
  • sma-small.png