Voordelen zonnepanelen

Het halen van energie uit de zon. In het verleden geassocieerd met futuristische projecten of wetenschappelijke experimenten is zonne-energie vandaag toegankelijk voor iedereen!

Financiëel interessant

Op vandaag is het plaatsen van een fotovoltaïsche installatie een rendabele investering dankzij de forse daling over de laatste jaren van de investeringsbedragen en de steeds hoger oplopende energiekosten. Investeren in een fotovoltaïsche installatie is een veilige belegging, die u onafhankelijkheid geeft tegenover de stijging van de energieprijzen. De stroom die u opwekt met zonnepanelen is goedkoper dan stroom aankopen op het net. Daarenboven legt u de prijs van elektriciteit vast en bent u niet meer afhankelijk van stijgende energieprijzen. Investeren in een zonnepaneelinstallatie brengt ook een stuk meer op dan geld op een spaarboekje.

Betrouwbaar en duurzaam

U geeft uw huis of bedrijf meerwaarde door het plaatsen van een eigen elektriciteitscentrale die geen vervuiling noch geluidshinder veroorzaakt en geen gebruik maakt van schaarse energiebronnen. Het basismateriaal van de zonnepanelen is namelijk silicium, dat wordt vervaardigd uit zand, in overvloed aanwezig op aarde. Ook de zon is een onuitputtelijke bron van energie.

Hoewel zonnepanelen bij ons in het straatbeeld maar vooral zijn opgekomen sinds 2006, kiest u voor een beproefde en betrouwbare technologie. Onze fabrikant maakt reeds meer dan 40 jaar zonnepanelen. Opbrengstresultaten na 25 jaar geven nog steeds 91 % van het oorspronkeljik rendement. Ondertussen plaatsen we 10 jaar zonnepanelen, waarbij we nog geen daling kunnen vaststellen in de opbrengsten van onze zonnepanelen. Daarenboven hebben de hoofdcomponenten een mogelijke garantie van 20 jaar, zodat u exact de onderhoudskost van uw installatie op een termijn van 20 jaar kunt bepalen.

Praktisch

Uw installatie heeft een gemiddelde levensduur van 35 jaar. De eenvoud van de installatie zorgt voor erg weinig onderhoud. Uw woning krijgt een meerwaarde, die alleen maar zal toenemen in de toekomst. De trend van groeiende brandstofprijzen, en steeds strengere vereisten op vlak van energieverbruik van gebouwen, zullen er voor zorgen dat het bezitten van een installatie nog interessanter zal worden.

AlterElectra BVBA
Karreweg 102
9800 Deinze

Telefoon : 09.220.35.61
Fax : 09.328.62.19

info@alterelectra.com

Maak een afspraak

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod, aarzel niet ons te contacteren. Een demo-installatie kan worden bezocht op zaterdagen, na het maken van een afspraak.

Kwaliteit

Kom meer te weten over onze kwaliteitsmerken.

  • kyocera-small.png
  • sma-small.png