Kunnen mijn panelen tegen hagelschade?

Zonnepanelen die verkocht worden op de Europese markt moeten voldoen aan strenge Europese normen wat betreft de sterkte van het paneel en haar kader. Zonnepanelen kunnen dus tegen een stootje, wat niet wil zeggen dat je een kassei met volle kracht in het glas mag werpen. De panelen zijn bestand tegen vrij extreme condities. Zo liggen onze Kyocera panelen op het ‘prinses Elizabeth’ Zuidpoolstation van de Belgen
(http://www.antarcticstation.org/index.php?s=27&rs=home&uid=236&found=1). De vereisten voor de barre omstandigheden daar zijn nog veel strenger dan bij ons. Het zijn dezelfde panelen die we hier in België plaatsen.
We hebben in de tijd dat we panelen plaatsen wel reeds hagelschade gehad op daken (zelfs waar er panelen van ons oplagen), maar nog geen problemen met de panelen zelf. In het geval u toch een schadegeval zou hebben in de toekomst wordt dit gedekt door de brandverzekering van uw woning.

AlterElectra BVBA
Karreweg 102
9800 Deinze

Telefoon : 09.220.35.61
Fax : 09.328.62.19

info@alterelectra.com

Maak een afspraak

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod, aarzel niet ons te contacteren. Een demo-installatie kan worden bezocht op zaterdagen, na het maken van een afspraak.

Kwaliteit

Kom meer te weten over onze kwaliteitsmerken.

  • kyocera-small.png
  • sma-small.png