S-energy modules

S-energy is een grote Zuid-Koreaanse elektronicagroep die polykristallijne en monokristallijne fotovoltaïsche modules produceert met hoge efficiëntie. We hechten veel belang aan de kwaliteit van ons producten en kiezen resoluut enkel te werken met merknamen waarvan we overtuigd zijn dat ze ook op lange termijn in de markt zullen blijven. AlterElectra werkt ondertussen 12 jaar met S-energy panelen. We krijgen een perfect technische en commerciële ondersteuning vanuit hun distributiekanaal voor Europa gelegen in Luxemburg.
Zuid-Korea is gekend voor haar grote elektronicamerken, waaronder Samsung, Hyundai, LG, Daewoo, Kia etc.

De waarde van garantie

Elke fabrikant die op de Europese markt panelen verkoopt dient minstens 20 jaar rendementsgarantie te bieden. Deze garanties zijn steeds verbonden met de fabrikant, zodat het erg belangrijk is een stevig gevestigde partner te bieden. S-energy biedt u 25 jaar rendementsgarantie op de panelen (een lineaire rendementsgarantie met een afname gegarandeerd na 10 jaar, 80% na 25 jaar).

S-energy maakt sinds 1994 poly- en monokristallijne panelen. Ze werken met de bewezen technologie van hoogwaardig poly-en monokristallijn silicium en tonen sinds meer dan 20 jaar diepgaand engagement naar hun klanten toe.

Eigen productie van cel tot module.

S-energy heeft koopt hoogwaardig silicium en verwerkt het van cel tot module. Ze hebben de kwaliteitscontrole volledig in eigen handen. De kwaliteit van het silicium kan u beoordelen door de compactheid van onze modules te bekijken op de datasheets. Hoogefficiënte modules kunnen enkel worden vervaardigd uit hoogwaardig silicium.

Meer informatie ?

AlterElectra BVBA
Karreweg 102
9800 Deinze

Telefoon : 09.220.35.61
Fax : 09.328.62.19

info@alterelectra.com

Maak een afspraak

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod, aarzel niet ons te contacteren. Een demo-installatie kan worden bezocht op zaterdagen, na het maken van een afspraak.

Kwaliteit

Kom meer te weten over onze kwaliteitsmerken.

  • kyocera-small.png
  • sma-small.png