Kyocera polykristallijne modules

Kyocera is een grote Japanse elektronicagroep die polykristallijne fotovoltaïsche modules produceert met hoge efficiëntie. We hechten veel belang aan de kwaliteit van ons producten en kiezen resoluut enkel te werken met merknamen waarvan we overtuigd zijn dat ze ook op lange termijn in de markt zullen blijven. AlterElectra werkt ondertussen 10 jaar met Kyocera panelen. We krijgen een perfect technische en commerciële ondersteuning vanuit hun Europese hoofdkantoor in Duitsland. AlterElectra installeerde meer dan 30.000 kyocera panelen, allen van perfecte kwaliteit.

De waarde van garantie

Elke fabrikant die op de Europese markt panelen verkoopt dient minstens 20 jaar rendementsgarantie te bieden. Deze garanties zijn steeds verbonden met de fabrikant, zodat het erg belangrijk is een stevig gevestigde partner te bieden. Kyocera biedt u 25 jaar rendementsgarantie op de panelen (90% gegarandeert na 10 jaar, 80% na 25 jaar).

Kyocera maakt sinds 1975 polykristallijne panelen. Ze werken met de bewezen technologie van hoogwaardig polykristalijn silicium en tonen sinds 40 jaar een engagement naar hun klanten toe.

Eigen productie van cel tot module.

Kyocera heeft koopt hoogwaardig silicium en verwerkt het van cel tot module. Ze hebben de kwaliteitscontrole volledig in eigen handen. De kwaliteit van het silicium kan u beoordelen door de compactheid van onze modules te bekijken op de datasheets. Hoogefficiënte modules kunnen enkel worden vervaardigd uit hoogwaardig silicium.

Een zwart paneel

Kyocera panelen hebben een speciale anti-reflectielaag die zorgt voor een zwart uitschijn. Ook de aluminium kaders zijn steeds in het zwart gelakt. Zo oogt uw installatie veel discreter.

Onze opbrengsten bewijzen de kwaliteit

De beste manier om de kwaliteit en opbrengsten van onze panelen te bewijzen is natuurlijk via onze referenties. Vraag na!

Meer informatie ?

AlterElectra BVBA
Karreweg 102
9800 Deinze

Telefoon : 09.220.35.61
Fax : 09.328.62.19

info@alterelectra.com

Maak een afspraak

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod, aarzel niet ons te contacteren. Een demo-installatie kan worden bezocht op zaterdagen, na het maken van een afspraak.

Kwaliteit

Kom meer te weten over onze kwaliteitsmerken.

  • kyocera-small.png
  • sma-small.png